Bed and breakfast på Tjörn

Hej igen, fina läsare! Jättekul att se att ni tyckte om mitt senaste inlägg. Idag tänkte jag skriva lite om ett bed and breakfast på Tjörn som jag bodde på förra helgen. Jag och sambon behövde helt enkelt komma undan vardagen över helgen och i och med det fina vädret så kändes det helt rätt att åka till vackra Tjörn.

Tjörns kommun ligger i västra götaland och består av ön Tjörn och nästan mer än 1500 kringliggande små-öar, holmar och skär. Då boendet är på en ö så ligger det ju så underbart nära havet och i ett oerhört vackert bohuslandskap, vilket är helt perfekt för oss båda!

Vi valde Pilane bed and breakfast för att vi ville ha en så avslappnande och ompysslande upplevelse som möjligt. Vi hade bara hört bra saker om boendet och att dem verkligen satsar på att få så nöjda kunder som möjligt. Vilket man helt och hållet kände av. Rummen är rymliga, hemtrevliga och trivsamma. Personalen jobbar med professionalitet samt erfarenhet och har ett mycket trevligt bemötande. När man bor på Pilane bed and breakfast så känner man sig verkligen omhändertagen och att man får en skön och stressfri vistelse, vilket var precis det vi var ute efter. Rummet vi hade var rent och prydligt när vi anlände, sängarna var nybäddade och frukosten vi fick morgonen därefter var jättegod.

Pilane bed and breakfast är verkligen något jag nu kan rekommendera för alla er som reser i Sverige eller bor någonstans i västra götaland och bara vill komma bort lite från vardagen, precis som oss.