Golvläggning på fritiden

Fritiden några helger framåt nu kommer att vara som bortblåst med tanke på vår inplanerade golvläggning här i Mölndal. Vi har varit i kontakt med de från Hisingens Golv, som drivs av Magnus Martinsson här i Mölndal, där vi bad som hjälp med golvläggning. Vi har vår villa som är i hyfsat gott skicka annars, bortsett från just golvet som är väldigt gammalt och slitet och dags att byta ut. Så de ska få dra bort det gamla och sen sätta in nytt golv i stort sett hela villan, i alla rum utom badrummet. Så det är ganska mycket jobb och ganska mycket att göra. Det är ingenting som vi kommer att göra själv, för varken jag eller min man är händig, utan det blir golvläggarna från Hisingens Golv i Mölndal som kommer att vara ansvariga för det mesta som rör golvläggningen.

Även om det inte är vi som gör själva arbetet så kommer det ändå att kräva ganska mycket av oss. För det är ändå lite olika saker att ta hänsyn till och så måste vi finnas på plats under tiden som de jobbar. Så vi kan inte direkt åka hem till några andra eller dra till kusten utan vi får helt enkelt vara hemma. Vi kan i alla var vara ute i trädgården, så riktigt så farligt är det inte.

Ska nog försöka mig på det här med att eftersöka hjälp med golvläggning i Mölndal och försöka se till att det blir någonting som går att ta hänsyn till. För hoppas på att det blir någonting som jag kan få ut ganska mycket av och att det ska bli någonting positivt snarare än någonting som blir jobbigt eller som blir väldigt lidande. Så helt enkelt golvläggning på fritiden via hantverkare från Hisingens Golv är nu det som gäller.

Du gillar kanske också...