Psykoterapi som gör skillnad

Det tog lång tid för mig att inse exakt hur dåligt jag mådde. Jag ville nog inte riktigt inse hur dåligt det var. Problemen är väl som det är för många att ångesten och allting smyger sig på ganska långsamt så att när det väl stegras så är man så van vid det att man tror att det är vanligt. Det blir så illa att man inte kommer ihåg hur det känns att må riktigt bra.

Tack och lov så har jag helt fantastiska människor runt omkring mig och de insåg problemen och bokade in tid för mig hos en psykoterapi för samtal i psykoterapi här i Örebro. Det blev ett besök på Mälardalens Psykiatri och Terapi där jag första gången var väldigt tveksam och skeptiskt. Jag trodde inte ens att jag behövde hjälp men det behövde jag tydligen och det verkar inte som att det finns så värst mycket mer som jag behöver försöka se till att ta hänsyn till.

Nu när jag har gått i psykoterapin ett tag så märker jag hur bra det har varit och hur stor skillnad det faktiskt har gjort. Fick tipset från min terapeut på Mälardalens Psykiatri och Terapi i Örebro att jag skulle boka in en resa lite längre fram nu under våren eller i sommar, för att jag ska ha någonting att se fram emot. Det ska tydligen vara bra. Så kanske får se till att göra det då.

Hoppas på att jag ska kunna fortsätta må allt bättre så att det här med psykoterapin blir bättre och någonting som jag verkligen kan sträva efter att försöka uppnå.

Du gillar kanske också...