Ett rent hem trots tre små barn

God förmiddag alla fina läsare, trevligt att se att ni har blivit så många som läser mina inlägg. Som ni vet är jag trebarnsmamma och fokuserar på att kunna nå ut till er med tips och råd utifrån vad jag har lärt mig som mamma. Idag hade jag tänkt rekommendera ett städföretag i Uppsala som har hjälpt mig mycket med hemstädning det senaste.

Att vara trebarnsmamma är för det mesta otroligt roligt men ibland är det även tufft och jobbigt, det kan ofta vara svårt att hinna få ihop vardagen. Jag och min man försöker så gott vi kan med allt som behöver göras här hemma men ibland behöver vi hjälp, vi är ju trots bara människor och inga robotar. För snart ett halvår sedan valde vi att kontakta ett städföretag i Uppsala som kunde ge oss en hjälpande hand när det kommer till städningen, för att vi skulle få tid över för att kunna fokusera på andra saker. Företaget som hjälper oss heter Bra Vård SAVO AB och står mig nu väldigt nära om hjärtat, de har underlättat vardagen som förälder väldigt mycket. Med tre barn har det blivit till ett litet kaos här hemma, det ligger leksaker överallt och vi känner inte att vi alltid har tid för att själva ta hand om det. Att få hjälp av det här företaget gör att vi kunnat få mer fritid, dessutom är alltid personalen väldigt trevlig och har alltid levererat ett bra resultat. Att hitta ett städföretag i Uppsala som kan ge oss ett rent hem samtidigt som de bemöter oss som familj på ett bra sätt har varit till riktig stor hjälp för mig och min man i livet som trebarnsföräldrar.