Få hjälp med totalrenovering

Hej och god morgon. Ser ut att bli fint väder i Sollentuna och det gör att man känner sig på bra humör. Idag tänkte jag tipsa om ett företag som kan hjälpa er med totalrenovering. Det är ett perfekt val om ni vill renovera ert hem eller bostadsrätt. Jag själv har vänt mig till dem och är imponerad över resultatet. De erbjuder allt från golv till tak. Ni kan lita på att ni får ett gediget jobb utfört av professionella hantverkare. Ni kan hitta mer information om företaget på deras webbplats.

Min lägenhet som jag skulle sälja ville jag göra i ordning för jag vet ju att om man gör en totalrenovering så får man upp priset eftersom bostaden blir mer attraktiv. Jag bad dem renovera hela lägenheten och det gjorde de. Jag är väldigt nöjd med resultatet och det kostade mig bara en hälften av vad jag hade trott att det skulle kosta. Nu valde jag inte det dyraste badrummet och köket och jag la inte in ekparkett, men allt var ändå mycket fint och när det var klart så frågade jag mig en kort stund om jag verkligen skulle flytta, för det var knappt jag trodde att det var samma lägenhet som jag hade bott i de senaste 15 åren. Men eftersom jag skulle flytta ihop med min sambo i en villa och vi väntade vårt första barn så var det klart att jag skulle sälja, men jag kan ärligt säga att jag fick lite separationsångest. Det blev budgivning på lägenheten och priset gick upp 200 000 kronor, och då ska ni veta att det verkligen inte var tal om något lockpris från mäklarens sida. Jag kan verkligen rekommendera det här företaget till alla i Sollentuna med omnejd som vill få hjälp med en totalrenovering av sitt hus eller sin lägenhet.