Få idéer till trädgården!

Vi är många som älskar våra trädgårdar och jag är därför glad att jag har den här trådgårdsbloggen att skriva i och dela med mig till er om olika saker som kan vara till glädje och till nytta! Idag ska jag berätta om en besöksträdgård nära Göteborg som välkomnar er alla, åk dit och vandra runt på flera tusen kvadratmeter och låt er inspireras av allt vackert som finns.

En av de största anledningarna till att jag startade den här bloggen var just för att dela med mig och denna besöksträdgård nära Göteborg är verkligen en pärla! Där kan du vandra runt bland tusentals kvadratmeter med olika blommor, buskar och träd och låta dig inspireras av allt det vackra. Jag rekommenderar verkligen ett besök och man blir hungrig eller i alla fall sugen på kaffe efter ett par timmar och då kan man antingen fika eller äta en bit mat. Man kan även få personlig rådgivning och boka in ett hembesök, och det gäller alla som har en egen trädgård eller uteplats som man vill få tips och råd omkring.

Det finns många olika saker man kan göra i sin trädgård, oavsett hur stor eller liten den är. Man kan fylla den med massor av blommor och buskar, plantera grönsaker eller bara ha en gräsmatta med några solstolar där man kan slappa och ta det lugnt. Det viktigaste är att man känner sig hemma och trivs i sin trädgård! Jag har alltid varit mycket intresserad av trädgårdar och här på bloggen kommen jag i kontakt med många andra som även dem har detta som har detta som sitt stora intresse och om nu någon av er åker till denna besöksträdgård så vore det toligt om ni skriver och berättar om hur ni tyckte att det var! Ha det underbart, puss och kram!