Flyttstädning i Kristianstad

Hej, hej denna måndagsmorgon, har helgen varit bra? Det har det varit för min del och jag har verkligen kopplat av och laddat batterierna. Men flytten närmar sig med stormsteg och jag måste börja tänka på allt som ska göras. Städningen av lägenheten är en av de saker som måste göras. Jag har ingen aning hur man flyttstädar, kan man få hjälp med det? Jag vet att man kan få städhjälp men flyttstädning är väl något annat, tänkte jag men nu i helgen har jag googlat och jag ser att det finns massor av olika bolag som erbjuder flyttstädning i Sverige och även här i Kristianstad. Jag tror att flyttstädning är något som jag ska ta hjälp med. Man har så mycket annat att tänka på när man flyttar och det är tur att man kan få hjälp med städningen för det sparar massa tid. Det finns olika flyttpaket man kan välja mellan och det ser ut som att det går snabbt och smidigt. Jag ska kolla upp flyttstädning närmre nu i veckan, så vi får se hur det går. 

Nu har jag som sagt hittat ett bolag som jag tycker verkar vara bra och när jag kollade deras recensioner så var de mycket positiva och det är alltid bra. Jag kommer att flytta till en mindre lägenhet men den är mysig och billigare än den jag bor i nu. Jag trivs redan i tankarna i min nya lilla lägenhet. Men jag var orolig över det här med städningen så jag är mycket glad att jag har funnit ett företag som kan hjälpa mig med min flyttstädning så slippar jag i vilket fall att tänka på det. Har ni vänt er till någon städfirma för att gå hjälp med flyttstädning? Vilket bolag var det, och känner ni er nöjda?