Vandring VS skotersafari

Har varit uppe och vandrat i norra Sverige tidigare men då har det varit ända uppe i Kiruna. Tänker att det vore kul att göra samma sak i sommar också, men inte på exakt samma ställe då. Tror att det ska bli Jämtland i år istället, kanske blir det skotersafari i Sveg till och med istället för vandring. Pratade om det med några bekanta som har varit uppe på just skotersafari i Sveg via Motor & Vildmarkscenter i Sveg. Det är en verksamhet som erbjuder olika vildmarksäventyr och där de sätter ihop program och allting av det helt och hållet så att det inte alls blir så mycket som man måste göra själv. Och det låter inte helt fel.

Har aldrig åkt skoter tidigare så vet inte om det är lätt eller om det är svårt. Om det är något som är kul eller inte, men det känns ändå som att det vore en ganska rolig sak att prova på. Så om jag gör så att jag tar mig dit och testar att åka skoter och att boka in några dagars skotersafari uppe i Jämtland så kommer det att bli kul. Oavsett om jag sen känner att skoter är något som jag vill fortsätta att åka eller om jag föredrar vanlig vandring så är det alltid roligt att testa på nya saker. Sen kan man aldrig veta någonting säkert förrän det faktiskt blir så att man har testat på det.

Kommer nog se till att faktiskt åka ut och gå på skoterssafari för jag tror verkligen att det kan vara en av de där grejerna som verkligen stämmer in och som gör väldigt stor skillnad.