Vi misslyckades med tapetseringen

Vi misslyckades med tapetseringen, tapeterna som vi köpt dyrt kom upp lite snett och efter några veckor var det en längd som lossnade och krullade ihop sig. Vi är ju inga målare och det märktes verkligen så en sak har vi lärt oss, och det är att vi aldrig mera kommer att tapetsera själva. Nu slutade det bra eftersom vi vände oss till en målare och vi fann honom genom ett par vänner som tipsade om ett måleri i Haninge som ni kan läsa mer om här, och klicka här så kommer ni till deras egen sida på nätet och kan läsa mer.

Men det var ju inte det vi skulle berätta för er utan snarare hur vi kom på idén med tapetseringen, och det var när vi såg resultatet från ett annat hus. Detta hus hade verkligen blivit omtapetserat av en professionell målare och det såg helt fantastiskt ut. Färgerna var precis som vi ville ha dem och resultatet blev i alla fall mycket snyggare än vad det hade blivit om vi hade tapetserat själva. Så därför rekommenderar vi faktiskt att ni tar hjälp av en målare istället, det kommer ni inte att ångra! Har ni tapetserat själva någon gång, berätta nere i kommentarerna hur det gick!

Kommentar från Olivia: Jag och en kompis delade en flaska vin och tapetserade en hel vägg på mindre än en timme. Det slutade med att vi var tvungna att vända oss till ett måleri istället, ha, ha!!!

Kommentar från Emma: Jag har aldrig ens försökt att tapetsera själv, det verkar ju som om det är svårt! Men jag ska nog testa det snart i alla fall, kanske när jag har lite mer tid över! 🙂

Kommentar från Clara: Jag har aldrig tapetserat själv, men det är nog inte så svårt som man tror.