Underbara upplevelser i Dalarnas län

Det finns ingen brist på upplevelser i Dalarnas län. Vare sig du är intresserad av natur, kultur eller bara vill upptäcka nya ställen, Det finns alltid något att göra där. Naturupplevelser finns det gott om i Dalarna. Om du vill uppleva lite av den svenska vildmarken rekommenderar jag att du tar en tur in i Orrskogen, denna plats är verkligen magisk och det är svårt att inte bli förtjust i den. Vill du uppleva mer av det historiska Dalarna kan jag rekommendera ett besök på hembygdsparken Hultbergska gården. Denna park är full av gamla byggnader och minnen från Dalarnas historia. Om du däremot vill upptäcka nya ställen och prova på lite olika aktiviteter kan jag rekommendera att du besöker Fulufjället nationalpark. Parken erbjuder bland annat vandring, paddling och mountainbike. Så som ni ser finns det upplevelser för alla i Dalarna! Nu kommer nästa fråga, var ska du bo? 

Jag som älskar alla slags upplevelser i Dalarnas län åker därför dit varje år på min semester och jag har en husbil och den älskar jag. Vanligtvis bokar jag in mig på någon camping men ibland tar jag med husbilen ut i naturen och stannar en eller ett par nätter där. Om du inte har husbil så finns det både hotell och vandrarhem och på campingplatserna kan du hyra både stuga och husvagn och du kan ju alltid tälta om du känner för det. Så är du sugen på upplevelser i Dalarna så dröj inte med att åka dit. Det är ju nu vi lever och man ska inte skjuta allting på framtiden. Jag älskar Dalarna men det är klart att det säkert finns många andra fina platser i Sverige också. Vart åker du helst på din semester? Skriv och berätta om det och vad det är som gör att du helst åker just dit!